Uitbreiding-foxis-meubellijn-header

Uitbreiding Foxis meubellijn

De meubellijn voor de Bibliotheek op School van Biblionet is medio 2016 uitgebreid met een collectie vernieuwende meubels. Naast het beschikbare assortiment enkel- en dubbelzijdige boekenkasten  en losse browserbakken, bevat het assortiment nu ook een aantal kasten volgens het concept van het “makkelijk lezen plein”.

Het meubilair voor de Bibliotheek op School bestaat onder andere uit een Foxis tijdschriftentoren met praktische doorzichtige vakken waar u uw collectie tijdschriften goed in kunt showen. Deze toren is standaard in de kleuren wit en ahorn verkrijgbaar. Daarnaast is de Foxis displaymeubel toegevoegd aan de collectie, dat goed te combineren is met een tafeldisplay of posterhouder. Geheel nieuw in het assortiment zijn de kasten uit het “makkelijk lezen plein“, een combinatie van een browsermeubel, boekenkast en displaymeubel.

Het nieuwe Foxis meubilair is verkrijgbaar bij Biblioshop en SchoolDirect.

De meubels van Foxis zijn speciaal voor de schoolbibliotheek ontworpen. Ook voor de jongste en kleinste lezertjes onder ons zijn er speciale prentenboekenbakken en browserbakken. Alle Foxis kasten zijn verrijdbaar en dus zeer flexibel te gebruiken op zelfs de kleinste locaties.